TUNNIT KEVÄÄLLÄ 2019

Tervetuloa Dance Power -tunneilleni!

Dance Power on 90 minuutin hyvän mielen supertreeni, joka tarjoaa kätevässä paketissa tanssin iloa, räjähtävää energiaa, lihasharjoittelua ja rentouttavaa kehonhuoltoa. Sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille, aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Tunneissani yhdistyy mukaansatempaava musiikki, tekemisen ilo sekä lempeys ja myönteisyys omaa kehoa kohtaan.

Viikko-ohjelma 8.1.-9.5.2019

Tiistai klo 19.15-20.45 Lastenkulttuurikeskus Musikantit (Kurkimäen korttelitalo), Karpalokuja 7A, Kurkimäki

Torstai klo 17.30-19.00 Myllykylän kylätalo, Ryynimyllynkatu 1, Myllypuro

Huom! Ei tunteja hiihtolomaviikolla 8, viikolla 10, Kiirastorstaina 18.4. ja vappuaattona 30.4.
Hinnat: 12 € / kerta, 50 € / 5 kertaa (hinnat sis. alv. 10 %, maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä). Smartum-liikuntasetelit ja ePassi käyvät!

Lisätiedot: puh. 050 522 2188, sanna.salovuori@laulain.fi

Olen Sanna Salovuori, koulutettu Bailatino-, kuntotanssi- ja Aerobic Profitness -ohjaaja. Ohjaan lähes 15 vuoden kokemuksella erilaisia tanssillisia lajeja, joita yhdistää ilo ja rakkaus musiikkiin.

Dance Power -tuntien säännöt:

Tunneille voi tulla kun haluaa / pääsee, erillistä ilmoitusta ei joka tunnista tarvita. Viiden kerran kortin voi käyttää kuluvan kauden aikana. Lääkärin todistuksella todennettu pidempiaikaisen poissaolo sairastumisen vuoksi voidaan sopia korvattavaksi seuraavalla kaudella. Jokainen liikkuu tunneilla omalla vastuulla ja vapaa-ajan vakuutuksellaan.

Tunnin sisältö: 45 min tanssillista lämmittelyä & koreografiaa, 25 min lihaskuntoa ja 20 min venyttelyä/kehonhuoltoa.

Varusteet: Sisä- tai tanssilenkkarit, mukavat, hikoiluun sopivat vaatteet, oma patja ja juomapullo.